FFA 14

Her er årets turkalendere!

Bli med på Friluftsliv for alle i 2017!

31 friluftsaktiviteter i alle medlemskommunene fra mai til oktober

«Friluftsliv for alle» er friluftsarrangementer hvor alle er velkomne til å være med. Vi driver med ulike aktiviteter som kanopadling, fisking, roing, fjellturer og natursti. Vi avslutter alltid arrangementet med sosialt samvær og mat rundt bålet.

Kano- og kajakkpadling, fiske, fuglekikking, bueskyting, roing, natursti og uteleker er litt av alle morsomme og lærerike aktivitetene som arrangeres fra mai til oktober i år. Eller hva sies om geitesafari, ugleløp, se på gytende røye eller paintball? Her finnes noe for alle!

 

FFA 14

Her finner du turkalenderen

Årets turkalender inneholder alle Friluftsliv for alle-turene i alle medlemskommunene. Kalenderene er sendt ut til alle skoler og barnehager, og du kan også hente ditt gratis eksemplar fra rådhuset i din kommune.

Her kan du laste ned turkalenderen (i PDF)

Download English version of the outdoor activity calendar (PDF).

 

Årets turkalender kan du også se lengre ned på denne side.

 

Alle er velkomne til å være med! Vi håper at foreldrene, besteforeldrene, onkler, tanter og andre voksne venner også blir med. :)

  

 

friluft-for-alle

Alle kan delta
Vi ønsker at aktivitetsdagene skal kunne oppleves av alle, så der det er mulig vil det tilrettelegges for det. Det er aktiviteten (og uteområdet) som vil avgjøre om arrangementet er åpent for alle brukergrupper. Dessverre er det ikke alle uteområder som egner seg for rullestol. Dette vil det gis tydelig beskjed om i aktivitetskalenderen. Barn med spesielle behov må ha med en ansvarlig voksen som kan ha ekstra tilsyn til barnet. Dette er spesielt viktig for vannaktivitetene. Aktivitetene er på eget ansvar og under egen forsikring. Transport dekkes og ordnes av den enkelte. 


Friluftsliv i nærområdet som tema
Temaet vil variere fra gang til gang, men den røde tråden vil alltid være friluftsliv. Kanopadling, fiske, natursti og fugletitting er blant aktivitetene. Prosjektet vil spille på lag med frivillige organisasjoner og foreninger i kommunen, med dem som kjenner naturen best, og sammen vil vi tilby et allsidig og spennende friluftstilbud. 


Gratis og ikke krav om påmelding
Alle aktivitetsdagene er gratis og hver aktivitetsdag avsluttes med et enkelt måltid på bål/grill. Det er ikke krav om påmelding, men vi oppmuntrer foreldre som vet at de kommer til å gi beskjed om det slik at vi har en nogen lunde oversikt over hvor mange som kommer. Det finnes en egen Facebookgruppe hvor foreldrene kan bli medlem av, se "Friluftsliv for alle - Ishavskysten friluftsråd" på facebook. Her kan dere gi en uforpliktende beskjed om at dere kommer.

 

Friluftsliv for alle-kalenderen i 2017

Her nede er årets kalender. Kalenderen kan også lastes ned herfra, eller hentes på rådhuset i din kommune. Alle skoler og barnehager har også fått tilsendt kalendere.

kalender_FFA_2017_til hjemmesiden.jpg

Bilder

FFA 7
friluft-for-alle
FFA 14
FFA 14
FFA 7
FFA 13
FFA 13
FFA 13
FFA 13
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Friluftsliv for alle_Bukta 28
Tips en venn Skriv ut