Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Friluftsskolen vinterferie 2017_Foto Maja Sjöskog Kvalvik (75)[1]

Meld deg på i dag!

Friluftsskole i vinterferien i Tromsø

Har du lyst til å oppleve en vinterferie utenom det vanlige? Har du lyst til å gå på ski, ake, dra på trugetur og lage masse bål ute? Da er vinterfriluftsskolen akkurat noe for deg. For elever på 5.-10.trinnet arrangerer vi nemlig en tredagers friluftsskole ute i Skulsfjorden i vinterferien. Meld deg på i dag!

Friluftsskolen vinterferie 2017_Foto Maja Sjöskog Kvalvik (25)
Vi skal leke med ski og truger på beina! Foto: Maja Sjöskog Kvalvik

For fjerde året på rad arrangerer Ishavskysten friluftsråd friluftsskole i medlemskommunene. Målet med friluftsskolen er at elevene lærer de grunnleggende ferdighetene i friluftsliv på en lystbetont og morsom måte. Friluftsskolene ledes av dyktige og erfarne instruktører som tar med seg elevene ut på tur og samtidig lærer dem om kart og kompass, allemannsretten, planlegge og gjennomføre en tur og ikke minst; hvordan kle seg ute arktisk vinterdag. 

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Skulsfjorden, Kvaløya

Dato: 26.-28. februar

Alder: 5.-10.trinn

Oppmøtested: Bygdehuset, Skulsfjorden

Tidspunkt: 09.00-15.00 alle dager

Aktiviteter: skitur til Skulsfjordvannet, trugetur i Skulsfjorddalen, matlaging på bål, lære om sportegn og fugler, fjærebingo og fiske etter storsei, skileker og masse aking og snøleker, lære om allemannsretten, kart og kompass og sikkerhet om vinteren. 

Gratis buss fra Kvaløysletta terminal kl.08.30 og retur fra Skulsfjord kl.15.00 (ankomst Kvaløysletta terminal kl.15.30).

Pris: 300,-  

Info: ta med ski og truger. Dette kan lånes gratis hos TURBO i byen. Pakkeliste sendes etter påmelding. Vi disponerer bygdehuset alle dager, men er ute hele tiden under friluftsskolen.

Påmelding innen 19. februar til Tine Marie V Hagelin: tinemarie@ishavskysten.no / 95 16 51 31. 

Program og pakkeliste sendes ut til de påmeldte i god tid før vinterferien.

På vinterfriluftsskolen lærer du de grunnleggende og viktigste ferdighetene for å ha det gøy og samtidig være trygg ute om vinteren. Du lærer om kart- og kompass, sikkerhet og kunnskap om vinterfriluftsliv, allemannsretten, forberede og være på tur om vinteren - men også skileik, morsomme konkurranser, mat på bål, isfiske og kanskje blir det også storsei på kroken? Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med.

 

Friluftsskolen vinterferie 2017_Foto Maja Sjöskog Kvalvik (11).jpg

 

 

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter