Mona opp til Soltinden_ Foto privat

På tur med ordføreren i 2016

Ordførerturer har blitt en årlig tradisjon hvor medlemskommunenes ordførere inviterer sine innbyggere med på tur. Noen ordførere har sine favorittplasser som de besøker år etter år, mens andre velger ny tur for hvert år. Hovedmålet med disse turene er å ha det gøy, møte nye folk og også oppleve nye friluftsområder i kommunen. Og finnes det en bedre plass å bli kjent med sin ordfører enn ute i friluft med naturen som kulisser?

Hit går turen i 2016...

Balsfjords ordfører, Gunda Johansen, inviterer til Skogsbua på Indre Malangseidet den 11. juni kl 12:00. Oppmøtested ved veienden i Indre Malangseidet. Se her for mer informasjon.

Storfjords ordfører, Knut Jentoft, inviterer til åpning av postkrassetrimmen med tur til Kielva den 12. juni kl 12:00. Oppmøtested Abajasletta, ca. 100 m nord for Statoil. Se her for mer informasjon.

Karlsøys ordfører, Mona Pedersen, inviterer alle med på en flott tur fra Grunnfjord til Dåfjord den 12. juni kl 11:00. Oppmøte ved snuplassen inne i Grunnfjordbotnen eller med buss fra Rådhuset kl 10:30. Se her for mer informasjon.

Tromsøs ordfører, Kristin Røymo, inviterer store og små med på tur opp til Nattmålsfjellet i Ersfjorden 21. august kl 12:00. Oppmøte ved Bryggejentene i bygda. Se her for mer informasjon.

Lyngens ordfører, Dan Håvard Johnsen, inviterer store og små med på tur inn til Elvejordsvatnet den 27. august kl 12:00. Oppmøtested ved parkeringa ved Årøybukt-høyden. Se her for mer informasjon.

 

Vi oppfordrer selvsagt alle til å besøke nabokommunene også, så her kan det være en god anledning å bli med nabo-ordføreren med ut på tur!

Tips en venn Skriv ut