Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Slik bruker du Telltur

Telltur under punkt 2

Hvordan du oppretter en Telltur-bruker

1. Åpne nettsiden www.telltur.no, trykk på Logg inn/registrer oppe i høyre hjørne.
2. Trykk på registrer under den grønne boksen.
3. Legg inn ønsket brukernavn og e-post, trykk Registrer.
4.  Åpne eposten fra Telltur. Klikk på lenken i e-posten, for å komme videre til Telltur for å velge et nytt passord. Bruk det foreslåtte passordet eller velg et eget. Logg deg inn.
5.  Du er nå opprettet som bruker av Telltur, men vi er ikke helt ferdige ennå! For å bli ferdig registrert må du inntaste viktig brukerinformasjon. Helt opp til høyre ser du dit brukernavn. Før muspekeren over navnet, så kan du klikke på «Rediger min profil».

5. På siden som kommer opp («Profil») er det viktig at du skriver inn hele ditt navn, kjønn, mobiltelefon, fødselsår og adresse. Under «Friluftsråd/turområde velger du «Ti på hjul» som ligger under «Ishavskysten friluftsråd». Trykk siden «Oppdater profil».

Telltur under punkt 5.jpg

6. Infoen oven er viktig brukerinformasjon vi trenger fra deg for at du skal kunne bli med i turkonkurransen. Men vi trenger også å vite hvis du bruker rullestol, barnevogn eller rullator på tur. Send oss denne informasjonen til post@ishavskysten.no sammen med ditt navn, slik at vi kan registrere det. Kun deltakere som har gitt oss denne informasjonen er med i konkurransen.

 

Registrering av tur via Telltur

Både når du er på tur og når du har kommet deg hjem fra tur har du muligheten å registrere turen din. Du kan registrere turen din enten via SMS (koster 5 kroner) eller via nettet på telltur.no. På hvert turmål finner du et skilt med en kode som begynner på «TPH», som du trenger for å registrere turen.

Registrer på nett
1. For å registrere turen din på nett, gå inn på telltur.no og trykk på knappen «Registrer din tur».
2. Tast inn koden du fant på turmålet, i det feltet som heter «Kode for turmål». Koden finner du på turmålet, og den starter med «TPH» etterfulgt av fire tall. Deretter må du taste inn datoen for turen i feltet «Turdato». Hvis du ønsker å registrere andre brukere enn deg selv er dette mulig i det siste feltet. Avslutt med å trykke på knappen «Lagre».

Registrer via SMS (Telltur)
1. Hvis du ønsker å registrere din tur via SMS koster dette 5 kroner, og det gjøres ved å sende teksten TELLTUR etterfulgt av turmålskoden til telefonnummer 2401. F.eks: TELLTUR TPH0119

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter