Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Lyngsdalen. Foto: Oddrun Skjemstad

Lyngsdalen. Foto: Oddrun Skjemstad

Friluftsrådenes elektroniske system for turregistrering

TellTur med helt ny look

TellTur.no er friluftsrådenes elektroniske turregistreringssystem, som brukes av åtte ulike turkonkurranser i våre medlemskommuner. Nå har TellTur fått en etterlengtet oppdatering, og du kan nå enkelt zoome inn til gamle og nye turmål for flotte bilder og turbeskrivelser. Helt gratis, selvfølgelig!

kartutsnitt til hjemmesiden

For turinspirasjon og turkonkurranser

TellTur er i utgangspunktet en side for å registrere turkoder man som deltaker i en turkonkurranse finner ute på turmålene. Men TellTur kan brukes til så mye mer! Du trenger slett ikke å delta i en turkonkurranse for å ha glede av TellTur, hvis ikke dette er noe for deg. Gå inn på telltur.no for å finne deg et turmål som passer deg, og bruk TellTur som turinspirasjon for kommende turer. Her finnes mye å velge mellom, og garantert noe for alle behov!

Du orienterer deg i kartet på telltur.no ved å zoome inn til ønsket turområde. Da kommer sirkler opp med ulike farger, og en liste til høyre som viser forslag til turmål basert på kartutstnittet. Når du zoomer i kartet, med musescroll eller fingre, vil listen oppdateres automatisk. 

Mørke grønne er vanlige fotturer i Balsfjord, Karlsøy, Lyngen og Storfjord. Brune symboler er toppturer i Storfjord, med topper over 1000 moh. Gule symboler er tilrettelagte turer for brukere av rullestol, barnevogn og rullator. Lysegrønne symboler er barnevennelige turer i regi av Barnas turlag i Balsfjord og Tromsø. Se symbolene på denne siden.

Alle turene er gradert etter vanskelighetsgrad, les mer om gradering av turruter på denne siden. Ti på hjul turene bruker sitt eget graderingssystem, se mer info her.

 

Så hva venter du på? Gå inn på telltur.no for å finne din neste tur.

 

Del gjerne dine bilder med oss ved å bruke #ishavskysten og #telltur.

God tur!

 

telltur.png

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter