TiPåHjul_forsidebilde med logo

Tilrettelagte turer i Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord og Tromsø

Ti På Hjul - en friluftskonkurranse for alle som bruker hjul i hverdagen

Ti på hjul er turkonkurransen for hjulbrukere i Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord og Tromsø. Turkonkurransen har som mål å inspirere alle som av ulike årsaker ikke kan benytte seg av Ti på topp-tilbudene, men som gjerne vil ut på tur i våre flotte friluftsområder enten det er med rullestol, barnevogn eller rullator. Ti på hjul går fra 1. juli til 15. oktober.

Last ned turheftet for 2017 her, eller hent ditt gratis eksemplar av turheftet 2018 på rådhuset i din kommune fra 1. juli.

 

Varierte turmål som passer alle

Turene til Ti På Hjul gir varierte og spennende naturopplevelser, og her finnes noe for en hver smak. Lade opp batteriene i Sandvika i Lyngen, nyt fossene i Tromsdalen i Tromsø, opplev spektakulære Vannøya i Karlsøy, lær om arter i gammelskogen i Lulledalen i Storfjord eller ta med hele familien til idylliske Juksavatn i Balsfjord. De fleste av turene ender opp ved en rasteplass med flott utsikt, gapahuk og/eller bålplass, så mange ganger er dette perfekte turer å bruke hele dagen på sammen med venner eller familie. 

Se alle turer på Telltur.no. I turheftet vil du også få et mer detaljert kart, med anbefalt parkering, turmål og turløype inntegnet.

L1020058
Skogsbua på Indre Malangseidet i Balsfjord er virkelig verdt et besøk. Foto: Amund Hagen Kristiansen

Slik deltar du i konkurransen

På hvert turmål finner du en turmålskode på et skilt. Koden starter med «TPH» etterfulgt av fire tall. Det er denne koden du trenger for å registrere en tur. For å registrere din tur, trenger vi i tillegg ditt navn, adresse, alder, om du er rullestol-, barnevogn- eller rullatorbruker. Det er tre ulike måter å registrere din tur på, og du kan velge hvilken du vil.

1. Telltur.no

Gå inn på telltur.no og opprett din bruker. Husk all brukerinformasjon. I tillegg må du sende oss en mail (post@ishavskysten.no) eller sms (tlf 417 76 885) på om du bruker barnevogn, rullestol eller rullator.

På hvert turmål finnes en kode, som legges inn i Telltur for å registrere turen. Se mer informasjon om hvordan du oppretter bruker og registrerer turer på telltur.no her.

2. SMS

Da du har besøkt et turmål, send sms til nummer 417 76 885 med ditt navn og turmålskoden. Første gangen du sender SMS trenger vi også din alder, adresse, og om du er rullestol-, barnevogn- eller rullatorbruker.

3. E-post

Etter at du har besøkt et turmål, send e-post til post@ishavskysten.no med ditt navn og turmålskoden. Første gangen du sender e-post trenger vi også din alder, adresse, og om du er rullestol-, barnevogn- eller rullatorbruker.

 

PREMIER

Du trenger selvfølgelig ikke å være med i turkonkurransen for å dra på tur. Men de som har vært på fem eller flere ulike turmål og registrert dette, får premie når sesongen er avsluttet. Ti på hjul går fra 1. juli til 15. oktober. Kun brukere som har registrert all relevant informasjon (navn, adresse, alder, framkomstmiddel) kan få premie.

 

Kontakt oss om du lurer på noe:

Maja Sjöskog Kvalvik
Mobil: Mobil: 46 79 19 76 
Epost: majakvalvik@ishavskysten.no

 

Tips en venn Skriv ut