Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Solstråle på vei opp Elvevolldalen_Tine Marie Hagelin

Turinspirasjon, -motivasjon og -informasjon!

Turhefter

Sammen med kommunene Lyngen, Karlsøy og Storfjord og turlaget i Balsfjord utarbeider vi nye turhefter til postkassetrimturene i de fire kommunene. Turene i heftet presenteres med gode turbeskrivelser, kart og inspirerende bilder.

Forsidebilde_Nyhetssak
Turheftet i Lyngen inneholder turer både for store og små!

28 flotte turer i Lyngen

I Lyngen er det mange trimpostkasser i spennende og variert terreng. Trimkassene er plassert på ulike steder og gir fine turmuligheter både for deg som vil nyte naturen og for deg som vil trimme eller gjøre begge deler samtidig. Turheftet gir en oversikt over hvor trimkassene er plassert, med en beskrivelse av start og løypetrase. Lyngen komune har turer for alle aldrer, og i heftet finnes barnas egen turkonkurranse. På turene får du oppleve den storslåtte naturen som finnes i Lyngen. Tar du i tillegg i bruk turkart for Lyngenhalvøya, kan turene forlenges og naturopplevelsene økes.

Turheftet kan enten lastes ned som pdf eller så kan du hente et gratis eksemplar på rådhuset i Lyngen, Visit Lyngenfjord på Lyngseidet eller hos Ishavskysten friluftsråd (rådhuset i Tromsø kommune). Last ned turheftet som pdf her. Turheftet er laget av Lyngen kommune og Ishavskysten friluftsråd. Design og layout er fra Fagtrykk Ide. Trykkår 2017.

Les mer om turheftet i Lyngen her.

 

Turhefter for Balsfjord, Karlsøy og Lyngen

I samarbeid med kommunene Karlsøy og Storfjord samt turlaget i Balsfjord utarbeider vi nye, flotte turhefter for disse kommunene i 2018. Heftet ferdigstille si mai, og sendes gratis ut til alle husstander i den aktuelle kommunen. Heftet kan også hentes gratis på offentlige steder i kommunen, og hos Ishavskysten friluftsråd på rådhuset i Tromsø.

Føg med på vår hjemmeside, og les med om arbeidet med turheftene her.

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter