Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tur inn Elvevolldalen_Ordførertur 2017_Tine Marie Hagelin

20. november Bardufosstun

Friluftlivssamling i Troms 2019

Dato: 20. november 2019

Troms fylkeskommune inviterer i samarbeid med friluftsrådene og Forum for natur og friluftsliv i Troms for sjette år på rad til friluftslivssamling. Samlingen passer for kommuner, frivillige organisasjoner, natur- og friluftslivsforvaltere og andre som er interessert i å skape og tilrettelegge for friluftsaktivitet.  

Dato: 20. november 2019 

Tidspunkt: mer info kommer

Sted: Bardufosstun

Hovedtemaet for årets samling vil være: 
«Friluftslivets ferdselsårer i Troms»   
Friluftslivets ferdselsårer er et nytt nasjonalt og regional satsingsprosjekt. Formålet er å fremme planlegging, opparbeiding, skilting og merking og kartfesting av sammenhengende nettverk  av ferdselsårer i kommunene. Prosjektet er relevant for store deler av friluftslivsarbeidet i Troms. Les mer

 

Med over 50 deltakere de siste årene har Friluftslivssamlingen blitt en viktig arena og møteplass for utviklingen  av  friluftslivet  i  fylket.  Vi  ønsker  å  involvere  deltakerne  for  å  dra  veksel  på  den  store kompetansen og erfaringen dere sitter på.  

«Friluftslivets ildsjelpris i Troms 2019» vil bli høytidelig utdelt av FNF og friluftsrådene i Troms.  Forslag til kandidater kan sendes til troms@fnf-nett.no innen 15. oktober.  Les mer her.
 
Innspill fra deltakerne – vi setter av tid til å drøfte problemstillinger og aktuelle tema foreslått av dere.  
Innspill sendes til eivind.borge@tromsfylke.no.  
 
Program, påmeldingsfrist og mer info sendes ut i oktober, men vi oppfordrer til å sette av datoen nå. 
 

VELKOMMEN! 

Troms fylkeskommune, FNF Troms, Ishavskysten friluftsråd, Nord-Troms friluftsråd, Midt-Troms friluftsråd og Midtre Hålogaland friluftsråd

 

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter