Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Hva er temperaturen?

Hva er temperaturen?

Læring i vinterland - kurs 27. januar

Godt nytt år! I år kan det synes som at betydningen av dette utsagnet er viktigere enn vanligvis. Siste dag av juleferien kom det sterke innskjerpinger for de neste to ukene. Likevel heter det at «Utendørsaktivitet kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand». Det er godt å vite at friluftsliv med minst en meters avstand er greit, og er blant de aktiviteter vi kan drive med!

Kursinstruktør Helga J. Rudaa.
Kursinstruktør Helga J. Rudaa

Bli med og få nye ideer til vinteraktiviteter på skolen

Læring i friluft er høyaktuelt når tiltakene skjerpes i skolen. Ishavskysten friluftsråd er glade for å kunne invitere til nytt kurs i skolenettverket som vi har kalt Læring i vinterland. Kursinstruktør er Helga Jørgensen Rudaa, mangeårig uteskolelærer og kan vel regnes som uteskolens mor i Tromsø. På kurset vil du få påfyll av tips og ideer til uteaktiviteter og undervisningsopplegg om vinteren.

Kurset finner sted på Skittenelv skole. Skolen har svært gunstige lokaliteter for uteskole og stiller gladelig sine områder til disposisjon den 27. januar. Skolen ligger 17 km nord for Kroken på fastlandet. Det er godt med parkeringsplasser ved skolen.

Påmelding gjøres på deltager.no. Påmeldingsfrist er 20. januar 2021.

Invitasjon og program.

Spørsmål om kurset rettes til: Toril Skoglund, tlf 48138292 eller på e-post: torilskoglund@ishavskysten.no 

Siste nyheter