Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tromsø - skilting, merking

Vasstind tavle hjemmesiden

Vasstinden, Kvaløya

I samarbeid med Lauklines kystferie merket og skiltet vi turløypa opp til Vasstinden i 2017. Merkinga følger nasjonal merkestandard. I begynnelsen av stien står et turinfokart.

Lakselvbukt_TineMarieHagelin

Merkeprosjekt i Lakselvbukt

Ville og vakre Lakselvbukt i Tromsø kommune er en del av Lyngsalpan landskapsvernområde og et yndet turmål for mange friluftsinteresserte. Samtidig bor det mange ivrige turfolk der som har laget sin egen turkonkurranse med trimpostkasser. Ingen av stiene og turmålene er merket, og i år skal friluftsrådet i samarbeid med Lakselvbukt skole og den lokale trimgruppa skilte og merke til 9 utvalgte trimpostkasser i området. 

 

Merking av Store Blåmann_Tine Marie Hagelin

Toppturer på Kvaløya merkes etter nasjonal merkestandard

Tromsø kommune er et populært turmål for norske og internasjonale turgåere, og med deling av fantastiske toppturbilder på sosiale medier øker interessen for Tromsøs spektakulære og nokså tilgjengelige fjelltopper for hvert år som går. Tilretteleggingen av disse toppene øker dessverre ikke i takt med populariteten, noe vi nå skal gjøre noe med. Med vårt arktiske klima er det ekstra viktig å tilrettelegge i forkant av turkonkurranser etc for å forhindre irreversibel slitasje på vegetasjonen.

Siste nyheter