Tine og Audun på Håja

Hvem-hva-hvor med daglig leder

Stilling i friluftsrådet: Daglig leder

Første arbeidsdag: 6. mai 2013

Tine M og storlaksen_Audun Rikardsen_800x640

Hvor kommer du fra?

Jeg er født og oppvokst rett utenfor Oslo, på et sted som heter Voksen Skog. Nordmarka var rett utenfor stuedøra, og jeg brukte mye tid inne i skogen.

Hvilken bakgrunn har du?

Hele mitt liv har jeg vært interessert og nysgjerrig på hva som lever i naturen, og brukte mye tid på å fange sommerfugler, snekre fuglekasser, passe på skadede dyr. Så jeg hadde egentlig lyst til å bli to ting: veterinær og biolog. Da jeg kom inn på naturforvaltning på Ås (UMB), takket jeg selvsagt ja og har ikke angret på det siden. Jeg studerte naturforvaltning og økologi bachelor, og så fortsatte jeg på master i biologi. Masteroppgaven min handlet om rovviltforvaltning.   

Hvorfor ville du jobbe for Ishavskysten friluftsråd?

Fordi jeg har dilla på friluftsliv- rett og slett. Å kunne jobbe med en av sine største hobbyer er for meg en drømmejobb. Jeg var klar for et sceneskifte og følte at det var på tide å flytte fra Oslo, og det var ingen andre plasser jeg ville flytte til enn Nord-Norge. Friluftsrådene rundt om i landet gjør en kjempeinnsats for å tilrettelegge for at alle skal kunne være ute i naturen og få oppleve vår felles naturarv. Det ønsket jeg å være med på.

 

Friluftsbilder_Tine Marie Hagelin (11).jpg

Hva er det du liker best med å jobbe for Ishavskysten friluftsråd?

At jeg kan få lov til å jobbe sammen med folk som har lyst til å skape frilufts- og naturopplevelser, at jeg kan få lov til å være kreativ og skape spennende prosjekter sammen med kommunene, og at jeg får lov til å være ute på tur i arbeidstida!

Hva er ditt favoritt-turmål i Ishavskystens medlemskommuner?

Oj, det er mange! Jeg liker meg veldig godt langt kysten og har opplevd og oppdaget utrolig mange naturperler på yttersiden av Tromsø og Karlsøy. Hersøya og Sandøya er virkelig idylliske, å stå på toppen av Håja kan ikke sammenlignes med noe annet, padle i Grøtfjorden gir meg gåsehud og en kjapp tur opp til Brosmetind er heller ikke helt feil!

Jeg er veldig glad i å være ute, gå på toppturer, sykle, padle, sove under åpen himmel og spise middag ute i det fri. Det er jo så vakkert i alle medlemskommunene, så jeg vet jeg har tusenvis av naturopplevelser som venter på meg.

 

 

 

Tips en venn Skriv ut