Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Friluftsskoler

Friluftsskolen 2018 Tromsø_Tine Marie V Hagelin

Friluftsskole i vinterferien i Tromsø

Har du lyst til å oppleve en vinterferie utenom det vanlige? Har du lyst til å gå på ski, ake, isfiske og lage masse bål ute? Da er vinterfriluftsskolen akkurat noe for deg. For elever på 5.-7.trinnet arrangerer vi nemlig en tredagers friluftsskole den 4-6. mars ute i Skulsfjorden i vinterferien. Meld deg på i dag!

Friluftsskolen Tromsø11_Tine Marie V Hagelin

Friluftsskole i høstferien i Tromsø kommune

Har du lyst til å oppleve en høstferie utenom det vanlige? Har du lyst til å padle kano, fiske, gå på fjelltur og lage masse bål ute? Da er friluftsskolen akkurat noe for deg. For elever på 5.-7.trinnet arrangerer vi nemlig en tredagers friluftsskole ute i Skulsfjorden i høstferien. For fjerde året på rad arrangerer Ishavskysten friluftsråd og Tromsø kommune friluftsskole i høstferien 4. - 6. oktober. Skynd deg og meld deg på! Fristen er 28.september og det er kun 30 plasser! 

Friluftsskole Storfjord _gruppebillde 2017 _Tine Marie Hagelin

Friluftsskoler 2018

Vi fortsetter selvsagt med friluftsskoler i 2018! For 4. året på rad arrangerer vi friluftsskoler i alle våre medlemskommuner. Konseptet friluftsskole er et nasjonalt ferietilbud til barn og unge, og skal være et alternativ til f.eks. fotballskoler og andre dyre tilbud i fellesferiene. Friluftsskolen passer for alle, uansett om man er erfaren eller nybegynner. 

Siste nyheter