Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lærende nettverk i friluft

IMG_8651

Skolenettverket for Læring i friluft er i gang!

Sist tirsdag møtte 27 engasjerte lærere fra 15 skoler opp på vår første nettverkssamling for Læring i friluft på Holt i Tromsø. Det manglet ikke på forventninger til nettverksarbeidet som ligger foran oss. Noen hadde forventninger om å bli inspirert, å jobbe mer tverrfaglig, å få påfyll av kunnskap, å sette læring i friluftsliv i system og få trygghet om at læringsmålene blir nådd.

Friluftsskole Storfjord _gruppebillde 2017 _Tine Marie Hagelin

Skolenettverket Læring i friluft starter opp i september

I samarbeid med 14 påmeldte skoler fra våre fem medlemskommuner starter vi nå opp skolenettverket Læring i friluft. Målet er å skape mere og bedre uteundervisning, samtidig som skolehverdagen blir mer fysisk aktiv for både elever og lærere. Læring i friluft er et nasjonalt skoleprosjekt som er utviklet av lærere til lærere, og er et gratis tilbud til alle skolene i medlemskommunene. Det er fremdeles ledige plasser om det er skoler som har lyst til å være med! 

LiF_Tine Marie Hagelin  (10) - Kopi

Skolenettverket Læring i friluft

Skolenettverket Læring i friluft starter august 2018. Målet er å skape mere og bedre uteundervisning som en naturlig del av skolehverdagen. Alle skolene i Tromsø, Balsfjord, Lyngen, Storfjord og Karlsøy er velkommen med i nettverket. Det er gratis for skolene å være med i nettverket som tilbyr kurs og kompetanseheving innen fysisk aktivitet i fag og friluftsliv. Meld på din skole i dag!

Siste nyheter