Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Holmevassfjellet. Foto Tine Marie Valbjørn Hagelin

Holmevassfjellet. Foto Tine Marie Valbjørn Hagelin

Turinspirasjon, -motivasjon og -informasjon rett hjem i postkassa

Vi lager nye, flotte turhefter for Balsfjord, Karlsøy og Storfjord kommuner

Sammen med kommunene Karlsøy og Storfjord og turlaget i Balsfjord lager vi nye turhefter til postkassetrimturene i de tre kommunene. Turene i heftet presenteres med gode turbeskrivelser, kart og inspirerende bilder, og det beste av alt - er du så heldig at du bor i en av disse kommunene får du heftet rett hjem i postkassa!

Båryggen på Ringvassøya_Foto Tine Marie V Hagelin
Blåryggen på Ringvassøya. Foto Tine Marie V Hagelin

Alle turtrimtilbudene er tilknyttet friluftsrådets elektroniske turtrimregistrering Telltur.no, som vil få en etterlengtet oppgradering i 2018 med ny webside og lansering av en app i samarbeid med Norgeskart. For å feire dette lager vi derfor nye turhefter for Balsfjord, Karløy og Storfjord kommuner sine turtilbud. For Lyngen ble det lagd et nytt turhefte allerede i fjor.

Målet med heftene er å spre turinspirasjon og turinformasjon, spesielt til de som eventuelt ikke tidligere har besøkt kommunenes tilrettelagte løyper, grunnet manglende synlighet. Vi sender derfor ut heftene gratis til kommunenes alle husstander, og så kan man hente heftene på offentlige steder i kommunen. For de som i tillegg ønsker å bli med i årets turtrimkonkurranse, presenteres årets topper på nett og som liste på offentlige steder rundt om i kommunene. 

Takket være nytt Telltur-system som kommer våren 2018, vil man dessuten kunne besøke nabokommunenes turmål og registrere poeng der, for å siden bruke disse som en del av den egne kommunens årlige trimkonkurranse.

Heftene sendes ut i månedsskiftet mai-juni. Vi håper de kommer at inspirere til mange turer i den egne kommunen og nabokommunen, i nye og gamle turomårder!

 

 

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter