Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
IMG_2011

Velkommen til ordførertur og åpning av nytt turmål

Åpning av gammehuken på Kaldslettstien 6.oktober

Hold av datoen 6. oktober! Da blir det nemlig offisiell åpning av den flotte gammen «Gammehuken» på Kaldslettstien. Ordfører Gunnar Wilhelmsen foretar åpninga og inviterer samtidig til den årlige ordførerturen. Vi serverer kaffe og noe godt å bite i. Velkommen!

Gammen ligger ved bålplassen som er 700 meter fra parkeringsplassen. Et perfekt sted å nyte matpakka og utsikten! Foto: Solveig Enoksen
Gammehuken ligger 700 meter fra parkeringa. På høyden rett etter kraftlinja ligger gammehuken sammen med en etablert bålplass. Foto: Solveig Enoksen.

Langs den vakre kulturlandskapsstien Kaldslettstien ved Solligården er det bygget en nydelig gamme. Kystlaget Arctandria har på oppdrag fra friluftsrådet tegnet og bygget den. Gammen skal være et lavterskel turmål og sosial møteplass for folk i kommunen. Gammen, som ligner litt på en gapahuk siden den har åpen front, blir døpt gammehuken. Gammehuken er mesterlig bygget av engasjerte og flinke medlemmer av Arctandria. Dette er på ingen måte et standard byggesett, for alt av materialer er hentet lokalt. Gled dere til å se den med egne øyne!

Vi møtes ved parkeringsplassen ved starten av stien kl.17.00 og sammen går vi opp til gammehuken med ordføreren som turleder. Det blir servert bålkaffe og noe godt å bite i ved gammehuken. Etter åpninga av gammehuken, kan de som måtte ønske det ta turen videre oppover den vakre kulturlandskapsstien. Vi anbefaler å gå til den gamle Fjørtofthytta som er ca 0,5 km videre opp stien fra gammehuken.

Ta gjerne med egen kaffekopp og fat med bestikk. 

Det er begrenset med parkeringsplasser ved starten av stien, så vi oppfordrer alle til å ta bussen, sykle eller gå.

Nasjonale smittevernregler gjelder for arrangementet. Er du syk eller er i karantene, kan du ikke delta på arrangementet.

Velkommen til åpninga!

Hilsen,

Ishavskysten friluftsråd og Tromsø kommune

Kontakt ved spørsmål:
Tine Marie V Hagelin
95 16 51 31 / tinemarie@ishavskysten.no 

 

IMG_2007.jpg

Siste nyheter