Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Turkartpakke Balsfjord_Ishavskysten friluftsråd

Rykende ferskt turkart over Balsfjord!

Balsfjord tukartpakke

I tett samarbeid med Balsfjord og Omland Turlag og Balsfjord kommune har Ishavskysten friluftsråd laget turkart (1: 50 000) over Balsfjord kommune. Alle husstandene i Balsfjord kommune får er gratis eksemplar i posten. Sammen med turkartet er det en turbrosjyre med turforslag og info om kommunens friluftsområder. 

Fugltind2_Tine Stormo
Fugltind er en av mange turer som er merket og med på det nye turkartet. Foto: Tine Hafeld Stormo

Samarbeid gir resultater

 

Etter 3 års prosjektarbeid sammen med Balsfjord kommune og Balsfjord og Omegn Turlag er nå turkartet over kommunen pakket og utdelt til alle husstand i kommunen. Alle hytteeiere kan hente sitt eget eksemplar på rådhuset i Balsfjord kommune. Turkartpakka består av et turkart i 1: 50 000 på vannavstøtende papir og en kartmappe med info om kommunen og turer.

 

Å lage et turkart hvor alle kommunens merkede turer er tegnet inn på kartet er et møysommelig arbeid, og det hadde ikke vært mulig å få dette til uten Turlagets ivrige, engasjerte og flinke folk. Med Svein Pedersen og Helmer Hemmingsen i spissen har Turlaget lagt ned et imponerende antall timer i å logge alle stier og løyper i kommunen med GPS, som har lagt grunnlaget for dette kartet.

 

En stor takk til Turlaget for innsatsen deres, uten dere hadde vi ikke kunne lage et slikt fint turkart. Balsfjord kommune; dere er virkelig heldige som har denne flinke gjengen!

 

Logo_Balsfjord_og_Omegn_Troms_TL%2BLiten.jpg

 

Skredtind_høyoppl_Ger Arne Simonsen
Skredtind er en av mange merka turer som er med på kartet. Foto: Geir Arne Simonsen

Få tak i ditt eget eksemplar

Sommeren 2016 ble det sendt ut en gratis turkartpakke til alle husstandene i Balsfjord kommune, pluss at hver skoleklasse og barnehage fikk hvert sitt eksemplar gratis. Hytteeierne skal også få sitt eksemplar, og hytteeierne kan hente sitt eksemplar på rådhuset på Storsteinnes. 

Kartene selges på de fleste kiosker og butikker i Balsfjord kommune, samt på rådhuset i Storsteinnes. I Tromsø kommune kan du kjøpe et eksemplar på turlagskontoret eller på Visit Tromsø, eller direkte fra oss på rådhuset i Tromsø (kun kontant betaling). I Lyngen kommune selges kartene på Visit Lyngenfjord på Lyngseidet.

 

Ønsker du å vite mer, kontakt oss på post@ishavskysten.no.

Siste nyheter