Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kjøpsbetingelser nettbutikk - Ishavskysten friluftsråd

1. Firma

Nettbutikken er levert av Ishavskysten friluftsråd , organisasjonsnummer 993534587. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller samarbeidspartnere og kan ikke kopieres uten tillatelse.

 

2. Priser

Hvert element vist inkluderer mva i Norske kroner. I handlevogn ser du totalprisen inkludert MVA. Ishavskysten friluftsråd tilbyr for nærvarende ikke frakt av varer.

 

3.1 Betaling

Betaling forekommer ved den valgte betalingsmetode i kassedelen på nettsiden. Betalingsmåten er levert av Bambora sammen med partnere.

 

3.2 Kortbetaling

Vår kortbetaling aksepterer følgende betalingskort; Visa, MasterCard og Maestro. Ved bruk av kredittkort vil transaksjon belastes direkte.

 

4  Skadede varer og reklamasjonsrett

Da du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defeker. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via post@ishavskysten.no for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov, hvis skaden skyldes fabrikasjonsfeil, eller du ikke har fått det du har betalt for.


5. Tilbaketrekking og penger

Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Den retten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er ellers uforandret. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du trener angrerett / retur av varer, ta kontakt med oss på post@ishavskysten.no

 

6. Plikt

Hvis du benytter din rett til å avbryte kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale evt returkostnader hvis varen(e) blir sendt tilbake. 

 

7. Personvern, sikkerhet og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen, godtar du at Ishavskysten friluftsråd lagrer informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Ishavskysten friluftsråd vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. 

 

8. Kontakt & Support

Kontakt og support vil du finne HER.
 

9.1 Force majeure

Force majeure beskriver særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll og som det derfor på forhånd er klart at mennesker ikke kan avverge. Som eksempler på slike ekstraordinære hendelser utenfor en parts kontroll kan nevnes krig, opprør, blokade naturkatastrofer, streik og lock-out, importrestriksjoner, hyperinflasjon, ran og innbrudd. Ved force majeure er partene fritatt for kontraktsforpliktelsen og erstatningsansvar så lenge force majeure-situasjonen varer ved. Den som rammes av force majeure må varsle den annen part om dette innen rimelig tid. 

 

9.2 Klager

Ved klage, vennligst kontakt oss på post@ishavskysten.no.

 

9.3 Tvister og lover

Norsk lov gjelder for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.

Siste nyheter