Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kurs

Friluftsskole på Holt 2019 Foto Toril Skoglund (24)

Kurs i bygging av klatrejungel

Ishavskysten friluftsråd inviterer til kurs. Våre erfarne kollegaer fra Ryfylke friluftsråd kommer til Tromsø for å holde kurs i bygging av sikker og trygg klatrejungel. Det skjer 9.-10. september på Sandnessund skole på Kvaløysletta. Kurset er egnet for personer knyttet til skole/SFO, frivillige organisasjoner og andre som tilrettelegger for barn. 

IMG_0313

Kurs i utematematikk - 28. mai 2019

Matematikk kan virke veldig teoretisk og vanskelig for mange. Noen liker å si at alt er matematikk, og at hele verden består av matematiske fenomener. Hvis man da er på kant med faget, virker det hele uoverkomelig. Ved å gjøre oppgaver i naturen, kan man oppdage matematiske fenomener og det hele blir mer konkret. Naturen er en stor læringsarena, og gir mange muligheter for ny inngang til læring. 

IMG_6298

Kurs i snøforming - 27. mars 2019

Etter en snørik vinter var det godt å endelig få tatt i bruk snøformsettene som Lyngsalpan Vekst har laget til oss, og som skolene i nettverket har fått. Første kurs i Læring i friluft er dermed gjennomført, og det med stil! Et tyvetalls kreative lærere stilte opp på en stormfull dag, og viste at det er mange muligheter for gode læringssituasjoner ute.

Siste nyheter