Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Uteklasserom

Hamna skole

Hamna skole er med i skolenettverket Læring i friluft, og som en del av nettverket har vi sammen med skolens personal tatt frem en oversikt over læringssteder i nærområdet til skolen, som kan benyttes i løpet av en skoledag.

Uteklasserom ved Hamna skole

Nedenfor ligger et interaktivt kart. Klikk på play-symbolet for å aktivere kartet. Deretter kan du zoome inn for å få frem flere detaljer. Klikk på et polygon, symbol eller linje for å få opp mer informasjon om de ulike områdene. Er det ting som mangler i kartet, ta kontakt med Ishavskysten friluftsråd.

Hamna_skole _uteklasserom.jpg

Bakgrunn

De aller fleste skoler har fantastiske muligheter til uteundervisning rett utenfor døra. Ved å utnytte mulighetene på en god måte, kan man høyne læringsutbytte og trivsel. Med hjelp av en kartlegging og registrering av områder for uteundervisning i skolens nærområder, kan personalet på skolen lettere få tilgang til og en forståelse for potentielle uteklasserom. Gjennom skolenettverket Læring i friluft (les mer her), får skolenes lærere tilegnet seg den kompetansen som trengs for å ta skolens uteklasserom i bruk.

Siste nyheter