Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sorlenangsbotn1_SolveigEnoksen

Velkommen inn i hjertet at Lyngsalpene

Åpning av rullestolturvei og ordførertur 16.september

Den helt nye rullestolvennlige turveien i Sørlenangsbotn skal offisielt åpnes på den årlige ordførerturen 16.september kl.17.00. Det blir servert varm mat og drikke med de majestetiske Lyngsalpene som kulisser. Velkommen skal dere være!  

Lyngen kommune og Ishavskysten friluftsråd har gleden av å invitere til åpningen av den helt nye rullestolvennlige turveien i Sørlenangsbotn. Takket være økonomisk støtte fra SpareBank 1 Nord-Norge har friluftsrådet kunnet legge til rette for at også hjulbrukere kan oppleve og besøke de verdenskjente Lyngsalpene. Med 26 000 passeringer er turen fra parkeringen i Sørlenangsbotn og til Blåisvatnet desidert Lyngsalpenes mest populære tur. Rullestolturveien går inn til et tilrettelagt turmål med benker og bålplass, med Lyngsalpene som kulisser.

Den årlige ordførerturen, hvor ordføreren selv er turleder, slås sammen med åpningen av turveien. For de som ønsker det blir det anledning til å gå videre inn til både Blåisvatnet og Aspvatnet.

Det blir servert varm mat og drikke til alle som kommer. Turveien åpnes kl.17.00. Oppmøte er på parkeringsplassen i Sørlenangsbotn. Ved parkeringen er det HC-toalett.

Velkommen skal dere være!

Kontakt oss for mer info om arrangementet:
Tine Marie Valbjørn Hagelin
Mobil: 95 16 51 31/ tinemarie@ishavskysten.no

Smittevernhensyn
For å ivareta smittevernhensynet må alle som har luftveissymptomer holde seg hjemme. Under turen må alle bidra til å ivareta gjeldende smittevernråd om å hoste/nyse i albuen og holde god avstand til hverandre.

Siste nyheter