Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
minperle

Delta på sommerkonkurransen #minperle

Bli med å kåre Tromsø, Balsfjord, Lyngen og Storfjords flotteste friluftsområde

Nå skal de flotteste friluftsområdene i landet kåres, og Ishavskysten friluftsråd trenger din hjelp til å kåre våre vakreste friluftsperler! Medlemskommunene Tromsø, Balsfjord, Lyngen og Storfjord har mange vakre og populære friluftsområder. Hvilken er din favoritt?

Ordførertur Storfjord_Tine Marie Hagelin (20 of 22)
Lulledalen skogssti i Storfjord kommune er et populært turmål. hvilket friluftsområde vil bli kåret til det mest attraktive friluftsområde i Storfjord kommune?

Del bilder fra dine friluftsperler og bli med i konkurransen om å kåre din kommunes mest attraktive friluftsområde. Ved å "delta" på arrangementet "#minperle" som Ishavskysten friluftsråd har opprettet på Facebook er du med i konkurransen og kan dele dine friluftsbilder.

Er din favorittperle en strand, en fjelltopp, kanskje et fiskevann med lavvo eller skogholtet bak huset ditt? 

Slik gjør du for å delta: 
- bli med i arrangementet ved å trykke "bli med"
- tagg et bilde med #minperle av ditt favorittområde og legg det ut på siden til arrangementet
- skriv navn på friluftsområdet og kommunenavn

 

Vi gjør oppmerksom på at friluftsrådet vil dele bilder som er lagt på siden. Bildene blir selvsagt kreditert. Så om du ikke ønsker at bildene dine skal bli brukt, må du oppgi det.

Gåsvær_Bo Eide
Gåsvær i Tromsø kommune er foreslått som Tromsø kommunes mest attraktive friluftsområde. Foto: Bo Eide


Konkurransen foregår både på Facebook og Instagram. Kanskje blir nettopp din perle kåret til kommunens mest attraktive friluftsområde :)

Ishavskysten friluftsråd arrangerer konkurransen i forbindelse med oppfordringen fra klima- og miljøminister Tine Sundtoft om å kåre kommunenes mest attraktive friluftsområde.

Konkurransen varer til 1.august. Etter det vil de 3 mest populære områdene i hver kommune gå videre til finalen. Så følg med på Facebook og www.ishavskysten.no utover sommeren.
 

Telegrafbukta_Henrik Romsaas.jpg

Siste nyheter