Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Shell_Maja Kvalvik

Utdeling av Friluftslivets ildsjelpris 2023

Bli med på årets friluftslivsamling for Troms og Finnmark

Er du glad i friluftsliv? Er du glad i naturopplevelser? Har du et favorittområde som du ikke vil miste? Da er denne samlingen noe for deg. Vi setter søkelyset på friluftslivsområdene og hvordan vi best kan ta vare på de.

Troms og Finnmark fylkeskommune, friluftsrådene og Forum for natur og friluftsliv i Troms og Finnmark er også opptatt av å ta vare på friluftslivsområdene og inviterer til samling for kommuner, frivillige organisasjoner, forvaltere og andre tilretteleggere for friluftsliv i fylket. Samlingen avholdes på Fylkeshuset i Tromsø og digitalt via Teams, torsdag 16. november.

Årets hovedtema er: «Friluftsliv i planlegging – Hvordan ivareta friluftslivsområdene?»

Generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Klarp Solvang, åpner samlingen med å rette oppmerksomheten mot vår tids truede naturopplevelser. Han serverer en rødliste med tiltaksbuffe. Videre i samlingen blir vi kjent med verktøyene vi kan bruke for å ta vare på friluftsområdene våre. Vi får høre om hvordan Dyrøy kommune tar vare på sine områder.

Friluftslivets ildsjelpris 2023 for Troms og for Finnmark deles i tradisjon tro ut på samlingen.

For mer informasjon om samlingen les hele programmet.

Påmelding gjøres innen 10. november via denne lenken:  https://forms.office.com/e/UyfLNDF4yH

Husk å spesifiser om du skal delta fysisk i Fylkeshuset i Tromsø eller digitalt via Teams, samt om du ønsker middag. Ved påmelding til digital deltakelse vil en Teams-invitasjon bli sendt ut i etterkant av påmeldingen. Da friluftslivssamlingen også fungerer som en sosial møteplass, oppfordrer vi flest mulig til fysisk deltakelse.

Velkommen!

 

Siste nyheter