Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gruppebilde_FFA Tromsø 11

Deltakerrekord på åpningsdagen til Friluftsliv for alle i Tromsø!

Endelig er vi i gang igjen med «Friluftsliv for alle i Tromsø»! Og for en åpningsfest!! Mer enn 135 store og små deltakere fant veien til Vitensenteret i går kveld for å lære mer om stjerner og planeter, bli med på en spennende reise i verdensrommet fra Planetariet, spise planetsuppe, få sine egne solformørkelsesbriller, leke i snøen og treffe nye frilufts-venner. Aldri har vi vært så mange deltakere på «Friluftsliv for alle»; fjorårets rekord på 100 deltakere ble knust, og dette på sesongens aller første arrangement. For en fest!

Glade jenter i snøen_FFA Tromsø 11
Glade jenter i snøen! Foto: Elisabeth Bjerke Råstad

Over 80 friluftsaktiviteter i fem kommuner i år!

Om ikke dette er en god måte å feire Friluftslivets år på, så vet ikke vi! I år klinker vi til og lager friluftslivsfest i alle de fem medlemskommunene til Ishavskysten friluftsråd parallelt. Sammen med 31 frivillige lag og foreninger har vi lagt planer for over 80 spennende friluftsarrangementer fordelt på fire ulike «Friluftsliv for alle» - prosjekter; Tromsø, Balsfjord, Karlsøy og Storfjord + Lyngen.

I Balsfjord og Tromsø er vi allerede i gang, mens Karlsøy og Storfjord+ Lyngen vil moroa starte opp i mai.  Her er det dukket for spennende, utfordrende og sosiale aktiviteter ute i det fri; turgåing, paintball, geitesafari, kanopadling, roing med Nordlandsbåter, stjernekikking, besøke hundene på Villmarkssenteret, masse bålkos, bueskyting, orientering, fisking, klatring og mye mye mer!

Aktivitetskalenderne for Tromsø og Balsfjord er klare!

Last ned aktivitetskalenderene her (Tromsø og Balsfjord), kryss kommunegrenser, ta med deg en venn eller ti og bli med du også!

Spennende aktiviteter neste uke- bli med!

Onsdag i neste uke kl. 17.30 møtes vi på Stakken på Kvaløysletta i Tromsø. Her er det Arctandria som inviterer oss til å være med å ro Nordlandsbåter.

I Balsfjord er vi alle invitert med på bålkos og isfiske ved Vassenden (Sagelvvatn) kl.17.30, i regi av Sagelvvatn Utmarkslag.

Du kommer vel? Ta med deg naboen, bestemor, søsken og en venn til det gode liv ute i det fri!

Foto: Elisabeth Bjerke RåstadFFA Tromsø 11.3.15_Elisabeth B Råstad.jpg

Siste nyheter