Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ordførertur_Tine Marie Hagelin (7 of 9) - Kopi

Det er tid for ordførertur i Tromsø- lyst til å være med?

Ordfører i Tromsø kommune, Jens Johan Hjort, har gleden av å invitere store og små, venner og bekjente, kolleger og naboer med på årets ordførertur. I år går turen til folkefjellet Rødtind 2. oktober. Ordførerturen har blitt en hyggelig tradisjon, hvor sosialt samvær, naturopplevelser og nye bekjentskap står i fokus. 

Ordførertur_Tine Marie Hagelin (9 of 9)

I år som i fjor går turen til folkefjellet Rødtind - med en stor forskjell fra i fjor. I år kan turfølget gå på de nye kloppene som er lagt på de våteste partiene langs stien. Tromsø kommune, Ishavskysten friluftsråd og mange flinke dugnadshender har lagt klopper langs stien opp til toppen.

Kloppene har to viktige funksjoner. For det første ønsker vi at turfolket skal få en god turopplevelse og komme seg til topps uten å bli gjørmete opp til knærne. For det andre er det viktig at vegetasjonen langs stien også får en velfortjent pause. Stien bærer preg av å være så populær- noe vi syns er et luksus problem, men da er det også viktig å tenke tilrettelegging slik at stien og naturen kan være fin i fremtiden også.

 Ordførertur_Tine Marie Hagelin (6 of 9).jpg

I år er det en ny og viktig aktør med på ordførerturen. Nærværsprosjektet Mestring Arbeidsglede Livsstil i Tromsø kommune har til hensikt å legge til rette for og drive holdningsskapende arbeid innen aktivitet. Derfor arrangeres Dytt kampanje to gagner i året, og i den forbindelse inviterer de sine ansatte med på ordførerturen. 

Praktisk info om turen:

Dato: 2. oktober

Oppmøtested: Skistadion på Storelva

Klokkeslett: 12.00

Ta med egen matpakke. Vi serverer frukt

Vi gleder oss til å se deg den 2. oktober:)

Friluftshilsen Tromsø kommune og Ishavskysten friluftsråd 

 

Ordførertur_Tine Marie Hagelin (4 of 9).jpg

Praktisk info om turen:

Dato: 2. oktober
Oppmøtested: Skistadion på Storelva
Klokkeslett: 12.00

Velkommen med på tur:)

 

 

Siste nyheter