Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Juksavatn_Tine Marie Hagelin

Kanopadling, fellestur, gratis mat og sosialt samvær!

Familiedag og ordførertur på Juksavatnet 13.august

Velkommen med på ordførertur og familiedag ved Balsfjord kommunes statlig sikra og populære friluftslivsområde Juksavatn 13.august. Balsfjord kommune, Strupen utviklingslag og friluftsrådet inviterer til familiedag med gratis mat, kanopadling, fellestur og sosialt samvær i den siste sommerferieuka. I tillegg skal vi ha en offisiell åpning av den flotte rullestoltilpassede flytebrygga. Arrangementet starter kl.16.00 og er tilrettelagt for alle. Velkommen skal dere være!

Bålsamtale_Juksavatn_FU2016_Foto Maja Kvalvik (5)
Ordfører Gunda Johansen inviterer store og små med på sin årlige ordførertur. Foto: Maja S Kvalvik/Ishavskysten friluftsråd

Juksavatnet er et av kommunens mest populære friluftsområder og brukes av mange ulike brukergrupper. Området er tilrettelagt av de tre samarbeidspartene Strupen utviklingslag, Balsfjord kommune og Ishavskysten friluftsråd. Juksavatn er, takket være det gode trepartssamarbeidet, det mest tilrettelagte friluftsområdet i kommunen. Målsetningen er at Juksavatnet skal være tilgjengelig for alle- uavhengig av om man går på beina eller bruker hjul i hverdagen. Gapahuken, bålplassen og toalettet ved parkeringsplassen er tilrettelagt for rullestol. I tillegg ble regionens første rullestoltilrettelagte flytebrygge installert ved vannet i fjor.

Familiedagen 13.august er derfor et flott arrangement for de som sitter i rullestol, bruker rullator eller triller med barnevogn.

Strupen utviklingslag står for mat og drikkeservering.

Praktisk info om arrangementet:

Dato: 13.august
Kl: 16.00-19.00
Oppmøtested: gapahuken ved parkeringsplassen på Juksavatn
Tilrettelagt for alle
Servering: gratis mat og drikke. Ta gjerne med eget fat, bestikk og kopp
Aktiviteter: fellestur med ordføreren, kanopadling, leker for ungene og sosialt samvær

For spørsmål om familiedagen: kontakt Tine Marie V Hagelin, daglig leder i Ishavskysten friluftsråd. Mobil: 95 16 51 31

Juksavatn flytebrygge_Solveig Enoksen.JPG

 

Siste nyheter