Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
FU17_2

Klar for en hel uke med friluftsaktiviteter?

Friluftslivets uke 2018

Nå er det straks klart for årets kuleste ute-uke! Den første uka i september er det tradisjonen tro Friluftslivets uke over hele landet, hvor det arrangeres lavterskel friluftsaktiviteter for store og små fra nord til sør i landet. Målet med uka er å skape hverdagsfriluftsliv, uteglede og vise fram det enorme spekteret av friluftsliv som kan oppleves sammen med landets flinke friluftsorganisasjoner og friluftsråd. I Troms er det varierte friluftsaktiviteter gjennom hele uka, hvor alle aktivitetene er samlet i et eget program.Hva med å ta med ungene, tante, naboen og kollegaen din med ut på en av de mange turene i programmet?  

Friluftsskole Lyngen  2017_matlaging2_Tine Marie Hagelin
Foto: Tine Marie V Hagelin

Friluftslivets uke i Troms kan friste med mange varierte naturopplevelser for liten og stor i hele fylket. Er du klar for kanopadling, natursti, sopptur eller bålkos? LAST NED PROGRAMMET HER. 

Målet er å vise friluftslivets gleder og mangfold. Her kan du bli kjent med spennende organisasjoner, samt naturperler i nærområdet eller på tvers av kommunegrensa. 1. sept. kan du bli med på #nattinaturen, Friluftslivets uke arrangeres i samarbeid mellom frivillige lag og foreninger, friluftsrådene, kommuner, fylkeskommunen og ildsjeler i Troms. Friluftslivets uke sammenfaller også med Folkehelseuka (1.-10.sept), Soppens dag (3.sept), Geologiens dag (8 og 9.sept) og Kulturminnedagene (8.-16. sept). Med ønske om en god Friluftslivets uke! 

FU17_1.jpg

Siste nyheter