Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Hoppende glade gutter_Tine Marie Hagelin

Bli med alle 10-13 åringer!

Friluftsskole i Tromsø i høstferien

Friluftsskolen er et tilbud til 10-13 åringer i Tromsø kommune. I løpet av 3 dager skal elevene få prøve en rekke lærerike og spennende friluftsaktiviteter. Friluftsskolen arrangeres av Tromsø kommune og Ishavskysten friluftsråd.

 

Logo Friluftsskolen delt

Tromsø kommune og Ishavskysten friluftsråd skal for første gang arrangere Friluftsskole i Tromsø. I år er det Friluftslivets År og rundt om i hele landet arrangeres det Friluftsskoler til stor begeistring for elever og foreldre. Målet med Friluftsskolen er å lære bort generelle ferdigheter innen friluftsliv på en lystbetont måte, samtidig som man har det gøy ute i naturen.

Aktiviteter:

Friluftsskolen er et konsept utviklet i samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening. Noe er felles for alle friluftsskolene i hele landet: allemannsretten, orientering med kart og kompass, leirliv, ferdsel og turer. I tillegg er det opp til hver friluftsskole å tilby lokalt tilpassende aktiviteter. Hos oss vil deltakerne lære om kart og kompass, allemannsretten, naturleker og matlaging på bål.

Sted:

Friluftsskolen vil være i Kroken.

 

Tøffingene i bekken__Tine Marie Hagelin

Program:
Torsdag 1. oktober kl.09.00-15.00:

Bli-kjent-leker, matlaging på bål, kurs i kart og kompass

Fredag 2. oktober:

Slå leir og planlegge ekspedisjon til Krokenvannet, 
matlaging på bål. Overnatting til lørdag

Lørdag 3. oktober:

Uteleker, natursti om allemannsretten og pakke ned leir. Avsluttes kl. 15.00

 

Friluftslivets_ar_elementer_2_orange_RGB

Påmelding og pris:

Friluftsskolen koster 300,- per elev. Det er plass til 40 deltakere. Endelig påmelding skjer ved betaling. Meld deg på ved å sende en epost til Tine Marie Hagelin (Ishavskysten friluftsråd), og du vil få mer informasjon om betaling og Friluftsskolen. 

Påmelding: tinemarie@ishavskysten.no
Påmeldingsfrist: 23.september

Logo Friluftsskolen full lengde.JPG

Siste nyheter