Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Simon og snømannen_Tine Marie V Hagelin

Bli med i vår friluftskonkurranse og vinn flotte premier!

Hverdagsfriluftsliv i vår nye hverdag

Blir det mye innesitting i disse koronatider? Brakkesyk? Unger som trenger å bli aktivisert? Ishavskysten friluftsråd starter nå aktivitetskonkurransen #hverdagsfriluftsliv for alle innbyggerne i våre medlemskommuner. Målet er å inspirere til uteaktiviteter uansett om du er alene eller sammen med samboer, unger eller foreldrene dine. Statskog sponser vinnerne med fiskestenger. Konkurransen starter i dag- er du med?

Hverdagen vår er snudd på hodet og koronaviruset gir en ny type hverdag for de fleste av oss. For mange betyr det mer tid hjemme. Tid alene eller med familien. Tid vi pleide å ha for lite av, kan nå plutselig føles lang og vanskelig å fylle med meningsfylte ting. Barn i alle aldre er hjemme og hva skal foreldrene finne på for å holde dem i aktivitet? Brakkesyke har blitt et nytt hverdagsord og vi forstår godt at dagene kan bli lange i disse koronatider. Å sitte inne hele dagen er hverken godt for den fysiske eller mentale helsen vår. Uteaktivitet er artig, sunt og smittefritt om det gjøres på rette måten. Hverdagsfriluftsliv er godt for kropp og sjel.

Ishavskysten friluftsråd starter nå aktivitetskonkurransen #hverdagsfriluftsliv for alle innbyggerne i våre medlemskommuner. Målet er å inspirere til uteaktiviteter uansett om du er alene eller sammen med samboer, unger eller foreldrene dine. Gjør aktiviteten kun sammen med dem du uansett tilbringer tiden med. Statskog sponser vinnerne med fiskestenger!

Første aktivitet for onsdag 25.mars avslører vi alt nå: Gå ut og lag en snømann! 

Hver dag kl 10.00 legger vi ut et nytt aktivitetsforslag på vår facebookside. Du oppfordres til å gjøre aktiviteten, ta bilde av/filme den, legge det ut på facebook med emneknaggen #hverdagsfriluftsliv. Dagens tema går til neste dag kl.10.00. Skriv hvilken kommune du bor i under bildet.

Hver dag plukker vi ut en vinner (fra gårsdagens konkurranse) som får en fiskestang fra Statskog. Fredager plukker vi en ukesvinner som vinner en sovepose.

Aktivitetskonkurransen #hverdagsfriluftsliv går i første omgang til fredag 3.april.

Ved å delta samtykker du til at vi kan dele bildene dine i promotering av konkurransen. Dersom du ikke ønsker dette, slett bildene dine og gi oss beskjed.

Salten friluftsråd er initiativtaker til denne konkurransen. Takk for at vi får kopiere den gode ideen! Og tusen takk til Statskog for sponsing av fiskestenger. 

IMG_3207.JPG

Siste nyheter