Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bålbilde mørketid_Tine Marie V Hagelin

Tema: "Hvordan ivareta hverdagsfriluftsliv gjennom pandemi og mørketid?»

Ledige plasser på årets (digitale) friluftslivssamling 11.november

Tradisjonen tro arrangeres det friluftslivssamling for fylket i november. Onsdag 11. november inviterer friluftsrådene, FNF Troms og Troms og Finnmark fylkeskommune til årets friluftslivssamling. I år blir den digital pga koronasituasjonen og temaet er også preget av pandemien: "Hvordan ivareta hverdagsfriluftsliv gjennom pandemi og mørketid?". Meld deg på innen 10.november for å sikre deg en plass på mørketidens mest spennende samling! 

Velkommen til digital friluftslivssamling i Troms og Finnmark – 11. november 2020, kl. 12:00-15:00

Troms og Finnmark fylkeskommune inviterer i samarbeid med friluftsrådene og Forum for natur og friluftsliv til digital friluftslivssamling.

Målgruppen er kommuner, frivillige organisasjoner, natur- og friluftslivsforvaltere og andre som er interesserte i å tilrettelegge for friluftslivet i Troms og Finnmark. Vi gleder oss til å dele erfaringer og kunnskap for sammen å løfte friluftslivet videre.

Årets hovedtema er: «Hvordan ivareta hverdagsfriluftsliv gjennom pandemi og mørketid?»

Programet kan du laste ned og lese her.

Påmelding gjøres på e-post til eivind.borge@tffk.no innen 10. november. Inkluder hvem du representerer. Påmeldte deltakere vil i etterkant få tilsendt invitasjon til teams-møtet på e-post.

IMG_1622.JPG

Siste nyheter