Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Gode samtaler rundt bordet.

Gode samtaler rundt bordet.

Nettverkssamling - Læring i friluft 8. februar

Ishavskysten friluftsråd har siden 2018 drevet skolenettverket Læring i friluft, for skolene i kommunene Tromsø, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen og Storfjord. Da vi startet opp var det 16 skoler som meldte seg på, og hvert år har det kommet nye skoler til. Nå teller vi 27 skoler i nettverket.

På denne nettverkssamlingen ønsket vi å samle de nyeste skolene, og de skolene som av ulike grunner ikke har hatt anledning til å følge alle nettverkssamlingene. Formålet med denne samlingen var å gi informasjon om hva nettverket går ut på, hva friluftsrådet tilbyr, hvordan vi jobber og hva vi forventer av skolene som er med.

Til tross for stort fravær på grunn av korona møtte en flott gjeng lærere fra fem skoler på samlingen. Spesielt gledelig var det å ønske velkommen til Storelva skole som er helt ny i nettverket. På samlingen snakket vi om hvordan LIF kan forankres i fagfornyelsen, hvordan vi jobber i nettverket, om kurs og samlinger. Det ble satt av tid til jobbing med skolens handlingsplan for LIF, og hvordan gå i gang med kartlegging av skolens uteområder. Mange fine betraktninger kom fram, av et topp interessert team. 500 baller, 250 papptallerkener og 25 terninger ble utdelt til skolene, med oppfordring om å bruke disse i undervisningsopplegg som selvfølgelig skal gjennomføres ute med elevene og gjerne med en kollega. Opplegget blir presentert på neste nettverkssamling, i vår.

Program for samlingen.

 

 

 

Bilder

Baller
100 baller i nett til hver skole.

Siste nyheter