Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Storfjellet_Siv Ditlefsen (2)

Karlsøys ordfører inviterer til fjelltur på vakre Rebbenesøya 22.august

Ordførertur til Rebbenesøya

Velkommen med på ordførertur til vakre Rebbenesøya 22.august😊 Karlsøy kommunes ordfører, Mona Pedersen, inviterer store og små med på sin årlige ordførertur den 22.august. Storfjellet på Rebbenesøya er målet for dagen. Turdeltakerne kan glede seg til kaffe og vafler servert av Rebbenes ungdomslag etter turen opp Storfjellet.

Mona i klatrejungelen_Ishavskysten friluftsråd
Ordfører Mona Pedersen inviterer til fjelltur til Storfjellet på Rebbenesøya 22.august. På bildet er Pedersen aktiv som styremedlem i friluftsrådet. Foto: Tine Marie V Hagelin

Ordfører Mona Pedersen inviterer til ordførertur i Karlsøy lørdag 22 august. Turen går til vakre Rebbenesøy, målet for dagen er Storfjellet. Storfjellet (432 moh) er en familievennlig tur og gir en flott utsikt nordover mot Andammen og Grøtøya, vestover mot Hersøya og Nord Kvaløya.

Om man tar ferga som går klokken 10.30 fra Mikkelvik rekker dere turstart kl.11.00. Vi anbefaler alle å samkjøre fra ferga, da det er trangt om plassen på ferga.

 

Vi begynner å gå cirka klokken 11.00. Oppmøtested er Skjettvika, rett før Varvika. Turen tar mellom 2,5 og 3 timer tur-retur. Etter turen blir det servert kaffe og vafler av Rebbenes ungdomslag. Vi satser på å være nede fra turen kl.14.00. Retur med fergen 15.45 er da mulig.

 

For å ivareta smittevernhensynet må alle som har luftveissymptomer holde seg hjemme. Under turen må alle bidra til å ivareta gjeldende smittevernråd om å hoste/nyse i albuen og holde god avstand til hverandre.

 

Velkommen skal dere alle være til en sosial og hyggelig tur på vakre Rebbenesøya!

 

Hilsen ordfører Mona Pedersen og Ishavskysten friluftsråd

 

Link til fergeruter: https://www.tromskortet.no/getfile.php/1324677-1576170807/Rutetabeller%20%28pdf%29/2020/HOVEDTERMIN%20FERGE%20FRA%2002.01.20/TFT_rutetabell_ferge188.pdf

Siste nyheter