Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ordførertur Storfjord_Tine Marie Hagelin (2 of 22)

Ordførerturer i hele Troms i 2015

I Friluftslivets år kan du bli med hele 24 ordførere på tur i deres favoritt friluftsområder! Friluftsrådene i Troms og FNF har laget en felles brosjyre med alle ordførerturene, så nå kan dere virkelig få muligheten til å bli kjent med fylkets ordførere og samtidig bli kjent med flotte friluftsområder i de andre kommunene i Troms. Ishavskysten friluftsråd oppfordrer dere alle til å bryte kommunegrenser i 2015 og dra på tur i nabokommunene også. Ja, for hvem vet hva som venter av naturperler bak kommunegrensen? 

Ordførertur_Tine Marie Hagelin (4 of 9)

Ordførerturene som går i Ishavskysten friluftsråd sine medlemskommuner er:

 

Vinterleker og bålkos med Jens Johan Hjort på Charlottenlund

Først ut av Ishavskysten friluftsråd er ordføreren i Tromsø kommune. Han inviterer store og små med på vinterleker på Charlottenlund den 17. mars fra kl. 17.00-19.30. Så ta med ski eller akebrett, stumpeski eller bare en plastpose med hull i til beina, godt humør og naboen. Det vil bli servert varm drikke og noe lett å bite i. 

Hanny Ditleftsen_Karlsøy kommune

Aketur og sosialt samvær rundt bålet med Hanny Ditlefsen

Ordføreren i Karlsøy kommune, Hanny Ditlefsen, inviterer også til årets ordførertur i vintersesongen. Det er duket for morsomme vinterleker ved Hansnes skole fra klokken 12.00 den 28. mars. Ta med deg varme klær, akebrett, naboen og kollegaen din og bli med på aketur med Hanny.

Årets ordførertur i Storfjord_Tine M Hagelin

Fellestur til Elvevolldalen med Sigmund Steinnes

Den 7. juni inviterer ordføreren i Storfjord til fellestur inn til vakre Elvevolldalen. Turen går i flott og enkelt terreng, hvor en både har fjelltopper og buldrende fosser i nærheten. Oppmøte er ved Vestersida senteret klokken 12.00. Det vil bli servert noe å bite i underveis. 

Ole Johan Rødvei_Ishavskysten friluftsråd

Fellestur til Haugafjell med Ole-Johan Rødvei

Vakre Haugafjell er ordføreren i Balsfjord, Ole Johan Rødvei, sin favoritt fjelltopp.  Årets ordførertur i Balsfjord går fra Mackhyttene øverst i Mestervik boligfelt kl. 11.00 den 2. august. Denne turen passer for både store og små turvenner. Også de firbeinte turkompisene er velkomne til å være med. 

Sølvi Jensen

Fellestur med Sølvi Jensen til vakre Lyngsdalen

Den 30. august kan du bli med ordføreren i Lyngen, Sølvi Jensen, inn i vakre Lyngsdalen. Turen starter ved parkeringsplassen ved Furustua klokka 12.00. Første 1,5 km inn til bålplassen er på vei som er tilrettelagt for rullestol. Det serveres bålkaffe, varm saft og pinnebrød. For de som ønsker det vil det bli arrangert en tur inn i Lyngsdalen for å se på isbreene.

Her finner du hele ordførerbrosjyren som gir deg oversikten over alle ordførerturene i Troms fylke. God tur!

 

Her er noen smakebiter fra ordførereturene fra 2014:

Ordførertur Tromsø 2014_Tine Marie Hagelin (12 of 14).jpgOrdførertur Lyngen 2014_Tine Marie Hagelin (1 of 8).jpg

 

 

Ordførertur Storfjord_Tine Marie Hagelin (19 of 22).jpg

Siste nyheter