Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
FFA 7

Pangstart for Friluftsliv for alle i Tromsø

Hele 75 store og små var med på åpningsfesten til Friluftsliv for alle i Tromsø den 5.mai

FFA 7

Den 7. mai var det åpningsfest for «Friluftsliv for alle» og vi tør påstå at det ble en stor suksess. Værgudene var på vår side og små og store i alle aldre kom fra alle kanter og samlet seg rundt bålet på tunet til Arctandria på Stakken. Kystlaget Arctandria stod for første arrangement og de oppmøtte skulle få lov til å prøve de flotte Nordlandsbåtene deres. Fiskelykken ble også testet- og napp ble det. To ganger også! Byråd Jonas Stein åpnet prosjektet og så var vi endelig i gang!

FFA 7
Beskrivelse av dette bildet

Ro-ro-ro-din Nordlandsbåt

Mens fiskesuppa putret og godgjorde seg på vedovnen, gjorde Arctandrias mannskap klar de flotte Nordlandsbåtene. Nå skulle de sjøsettes og det skortet ikke på glade passasjerer. Store og små barn, med fargerike redningsvester, stod pent i kø og ventet på sin tur. Og tur ble det på alle sammen, og for de mest båtglade ble det både to og tre turer ut på sjøen. Litt vind og bølger gjorde ferden på Sandnessundet ekstra artig og spennende.


Flott oppmøte!
Ved dagens slutt ble deltakerlista telt over, og vi kunne med stor glede og til vår store (positive) overraskelse slå fast at over 40 unger og 35 voksne hadde deltatt på aktivitetsdagen. For en flott start på «Friluftsliv for alle»! En stor takk til mannskapet i Arctandria for supert vertskap og som kapteiner. Dere gjorde en kjempejobb.

 

FFA 7.5.14_Arctandria_Tine Marie Hagelin (11 of 15).jpg

FFA 7

 

T-skjorter og spisesett til alle deltakerne
Alle som er med på «Friluftsliv for alle» får hver sin t-skjorte og sitt eget spisesett med logoen til prosjektet. Ved dagens slutt var det hverken nok t-skjorter eller spisesett til alle. Dette beklager vi på det sterkeste- vi hadde rett og slett ikke turt å håpe på at det skulle komme så mange! Så vi lover at neste gang dere kommer så er det både t-skjorte og spisesett som venter på dere:)

Bli medlem av Facebookgruppen: Friluftsliv for alle Tromsø. Her kommer mer info om hver aktivitetsdag, og om dere har lyst setter vi pris på om dere gir oss en uforpliktende tilbakemelding på om dere tror dere kommer. Så vet vi sånn ca hvor mye mat vi skal kjøpe inn.

 

FFA 7.5.14_Arctandria_Tine Marie Hagelin (7 of 15).jpg

 

Friluftsliv for alle skal være gøy, sosialt og gi fysisk aktivitet ute i friluft!

Bilder

DeathtoStock_City2
asdfasd s
DeathtoStock_City3
Bilde 2
DeathtoStock_City4
Bilde 3
DeathtoStock_City5
Bilde 4
Praktisk info: - Aktivitetene er onsdag i Tromsø og torsdag i Balsfjord kl.17.30-20.00 - Det er ikke aktiviteter i juli i Tromsø - Oppmøtested er angitt i kalenderene - Vi oppfordrer foreldre til å være med på tureneJ - Barn med spesielle behov må ha med en ansvarlig voksen som kan ha ekstra tilsyn til barnet. Dette er spesielt viktig for vannaktiviteter - Aktivitetene er på eget ansvar og under egen forsikring - Aktivitetsdagene avsluttes med enkel mat på bål - Transport dekkes og ordnes av den enkelte. Ta kontakt om det er behov for transport

Siste nyheter