Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Forsidebilde turkart storfjord

Gratis eksemplar i posten til alle i Storfjord!

Splitter nytt turkart for Storfjord kommune

I tett samarbeid med Storfjord kommune, Vestre Storfjord Lysløypelag, Storeng Steindal Trim og Signaldalen bygdelag har Ishavskysten friluftsråd laget et nytt turkart (1: 50 000) over Storfjord kommune. Alle husstandene i Storfjord kommune får er gratis eksemplar i posten denne uka. Sammen med turkartet følger et flott hefte med informasjon om Storfjord som turdestinasjon.

Gratis eksemplar til alle i Storfjord!

Storfjord kommune og friluftsrådet har som felles mål at friluftsliv skal bli en naturlig del hverdagen til innbyggerne i Storfjord. Derfor ønsker vi å gi alle i Storfjord et gratis eksemplar av det nye turkartet som en liten sommergave. Turkartet blir lagt i alle postkassene rundt om i kommunen denne uka. Vi håper turkartpakken vil inspirere innbyggerne til å benytte seg av de flotte turmulighetene som finnes i Storfjord.

Friluftsskole Storfjord_Kåre og Frank_2017_Tine Marie Hagelin
Vestre Storfjord Lysløypelag er et av tre lag som har gjort den imponerende jobben med å gå opp alle stier i kommunen med GPS. Her er to av lysløpelagets ivrige medlemmer Kåre Eriksen og Frank Dreyer.

Samarbeid gir resultater

Etter 1 års prosjektarbeid sammen med Storfjord kommune og frivillige lag og foreninger er nå turkartet ferdig. Turkartpakka består av et turkart i 1: 50 000 på vannavstøtende papir og en kartmappe med info om kommunen og turer. 

Å lage et turkart hvor alle kommunens merkede turer er tegnet inn på kartet er et møysommelig arbeid, og det hadde ikke vært mulig å få dette til uten frivillighetens ivrige, engasjerte og flinke folk. Engasjerte folk i Vestre Storfjord Lysløypelag, Signaldalen bygdelag og Storeng Steindal Trim har lagt ned et imponerende antall timer i å logge alle stier og løyper i kommunen med GPS, som har lagt grunnlaget for dette kartet. Samtidig har dyktige folk i kommuneadministrasjonen laget en oversikt over alle frilufts-elementene for kommunen som må med i kartet, samt kvalitetssikret arbeidet underveis sammen med MesterKart. 

Turkartpakke Storfjord_Ishavskysten frilufstråd (2)

Kjøp et eksemplar av turkartet

Om du ikke er så heldig at du bor i Storfjord kommune og får et gratis eksemplar av turkartet, kan du kjøpe deg et eksemplar forskjellige steder i regionen. I løpet av august kan du kjøpe turkartet på rådhuset i Storfjord (Hatteng) og hos Ishavskysten friluftsråd på rådhuset i Tromsø. Pris for en turkartpakke er 150,-Vi oppdaterer oversikten over utsalgssteder etter hvert som kartet blir distribuert til leverandørene.

Turkartpakka er finansiert av spillemidler, Næringsfondet i Storfjord og friluftsrådet.Ønsker du å vite mer, kontakt oss på post@ishavskysten.no

Siste nyheter