Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sandørneset  juni19_Maja S Kvalvik (11)[1]

Bli med i turkonkurransen for hjulbrukere!

Ti på hjul 2019

Bruker du rullestol, barnevogn eller rullator i hverdagen? Bli med i vår turkonkurranse for hjulbrukere! Her finnes noe for alle smaker, for nybegynnere og spreke, for unge og gamle, for de som liker storhavet på yttersia eller gammelskogen på innlandet. 1. juli starter turkonkurransen, og turmålene finnes i våre medlemskommuner Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord og Tromsø.

Logo til Ti på hjul

Lade opp batteriene i Sandvika i Lyngen, nyt fossene i Tromsdalen i Tromsø, opplev spektakulære Vannøya i Karlsøy, lær om arter i gammelskogen i Lulledalen i Storfjord eller ta med hele familien til idylliske Juksavatn i Balsfjord. De fleste av turene ender opp ved en rasteplass med flott utsikt, gapahuk og/eller bålplass, så mange ganger er dette perfekte turer å bruke hele dagen på sammen med venner eller familie. ​

To nye turmål i 2019

I 2019 kan vi friste med to nye Ti på hjul-turmål. Det ene er idylliske Sandørneset i Storfjord, og det andre er gapahuken Fors'n i vakre Lakselvbukt. Besøker du disse to, trenger du bare et turmål til for å få premie. Det er nemlig kun krav om tre ulike turmål for å sanke hjem en flott premie i høst. 

Alle turmål kan sees på TellTur. Klikk deg inn på TellTur, og klikk på "Alle turmål" for å se turmålene på kartet. Huk av kun "Trilletur" i høyre panelet så får du opp alle Ti på hjul-turmål. Klikk på turmålet for å få opp mer informasjon. Du kan også bruke mobil-appen Norgeskart friluftsliv, med premiumtillegget TellTur, for å se alle turmål på mobilen. Vi har også lagd et turhefte for Ti på hjul, som du kan hente gratis på rådhuset i din kommune. Bli med i gruppa Ti på hjul på facebook for å holde deg oppdatert.

Registrer turkoden på nett, med app eller e-post

På hvert turmål finner du en turmålskode på et skilt. Koden starter med «TPH» etterfulgt av fire tall. Det er denne koden du trenger for å registrere en tur. For å registrere din tur, trenger vi i tillegg ditt navn, adresse, alder, om du er rullestol-, barnevogn- eller rullatorbruker. Det er tre ulike måter å registrere din tur på, og du kan velge hvilken du vil.

1. Telltur.no
Registrer din tur på telltur.no. Påmelding gjøres i panelet til høyre på denne siden. Husk all brukerinformasjon da du registrerer deg selv. I tillegg må du sende oss en mail (post@ishavskysten.no) på om du bruker barnevogn, rullestol eller rullator. På hvert turmål finnes en kode, som legges inn i Telltur for å registrere turen.

2. TellTur på mobil-app
Last ned appen "Norgeskart friluftsliv". Åpne TellTur i venstre sidepanel. Kjøp premium-abonnement for å få tilgang til TellTur-turene. Ved hjelp av appen kan du sjekke inn fra mobiltelefonen når du har ankommet turmålet eller senere når du er innenfor dekning igjen (innen 24 timer). Appen sjekker at du har vært innen 50 meter fra turmålet før den lar deg sjekke inn. Du må først registrere din bruker på nett (www.telltur.no) for å logge deg inn på mobil-appen. Les mer om appen på Norgeskart.

3. E-post
Etter at du har besøkt et turmål, send e-post til post@ishavskysten.no med ditt navn, kontaktinfo og turmålskoden. 

 

NB! For alle alternativene trenger vi at du sender oss en e-post til post@ishavskysten.no med informasjon om framkomstmiddel (rullestol, rullator, barnevogn).

Siste nyheter