Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Turkalendrere_2015_2016

Send oss dine turer!

Turkalenderen 2017

Ishavskysten friluftsråd sammenstiller for 3. året på rad en turkalender med en rekke ulike inspirerende og morsomme fellesturer i våre medlemskommuner Storfjord, Balsfjord, Tromsø, Karlsøy og Lyngen. Turkalenderen sendes ut til alle husstand rett etter påske, og deles gratis ut på offentlige steder. Ønsker ditt lag/forening eller annen arrangør at deres turer skal bli med i kalenderen? Send oss en e-post! 

 

Inspirasjon til turer i nye og gamle friluftsområder

I 2015 og 2016 har Ishavskysten friluftsråd sammenstilt en felles turkalender for våre medlemskommuner med fellesturer arrangert av frivillige lag/foreninger og andre. Turkalenderen er gratis og sendes ut til alle husstand samt deles ut på ulike steder rundt om i kommunene. Dette har vist seg å være en suksess med mange gode tilbakemeldinger - og selv om det er vanskelig å måle resultatene håper og tror vi at kalenderen har bidratt til å stimulere og motivere innbyggerne til å komme seg ut på tur, inspirere til å oppdage nabokommunenes friluftsområder, synliggjøre arrangementene til frivillige lag og foreninger og markedsføre medlemskommunenes flotte friluftsområder.

Er du arrangør? Send oss en e-post!

Lavterskelturer som stavgangturer, postkassetrim og fisketurer skal med, samt toppturer, flere dagers-turer og klatreturer. Vi ønsker alt! De eneste kriteriene for å få turen med i kalenderen er at turen må ha en fastsatt dato, ha turleder og være gratis. Det er i tillegg et krav at alle som melder inn turer møter opp selv om turen er innstilt, slik at det er sikkert at deltakerne får vite dette.


Ønsker ditt lag/forening eller annen arrangør at deres tur kommer med i kalenderen? Da ønsker vi snarest tilbakemelding på dato og klokkeslett for turen, turmål/tema, vanskelighetsgrad og lengde, oppmøtested (tydelig), turleder (navn og tlf), arrangør, og om turen er tilpasset rullestolbrukere. Alle lag/foreninger/arrangører vil også få navnet og logoen med inne i kalenderen på en samlet oversikt over samarbeidspartnere. Link til foreningens hjemmeside kan også legges ved.


Send e-post til post@ishavskysten.no innen 1. mars.

Siste nyheter