Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
FFA_Elisabeth og Tine_Tine Marie Hagelin

Velkommen på åpningsfest 7. mai

Endelig er Friluftsliv for alle i gang!

friluft-for-alle

Endelig er "Friluftsliv for alle" i gang! Det feirer vi med åpningsfest med roing, fisking, lek og moro i fjæra på Stakken. Kystlaget Arctandria står for aktivitetene og serverer hjemmelaget fiskesuppe. Dere er alle hjertelig velkomne. 

 

"Friluftsliv for alle" er et aktivitetstilbud til barn og unge i Tromsø kommune. Sammen med 7 lag/foreninger/bedrifter i kommunen har vi satt sammen en spennende kalender med friluftsaktiviteter fra mai til oktober. Alle er velkomne til å være med og de fleste av aktivitetene er tilrettelagt for rullestol. 

I løpet av det neste halve året skal vi skal seile, fiske, padle kano, plukke bær, lære om stjernene og orientering, se på fugler og leke ute i det fri. Aktivitetene er hver onsdag kl. 17.30. Her er aktivitetskalenderen med alle aktivitetsdagene.

 

Åpningsfest på Stakken!

Dato: 7. mai
Kl: 17.30-20.00
Aktiviteter: ro nordlandsbåter, fiske og leke. Arctandria serverer fiskesuppe. 
Sted: Stakken (Arctandrias område)

Husk å ta med egen drikke. 


Velkommen!

 

Samarbeidsprosjekt
"Friluftsliv for alle" er et samarbeidsprosjekt mellom: Ishavskysten friluftsråd, Troms Turlag, Arctandria, Tromsø Jeger- og Fiskerforening, Nordnorsk Vitensenter, KFUK-KFUM speiderne, Tromsø Villmarkssenter, Statens Naturoppsyn.


Kontakt oss om du har spørsmål:

Elisabeth Bjerke Råstad
Mobil: 41 41 22 29
Epost: elisabeth@ishavskysten.no 


 

 

Siste nyheter