Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Den sjarmerende 90 år gamle Fjørtofthytta søker kyndige hender som kan tilbakeføre den til sin opprinnelige form og standard. Foto: Tine Marie V Hagelin

Den sjarmerende 90 år gamle Fjørtofthytta søker kyndige hender som kan tilbakeføre den til sin opprinnelige form og standard. Foto: Tine Marie V Hagelin

Vi søker kyndige hender til å restaurere Fjørtofthytta

Langs Kaldslettstien i Tromsø kommune ligger den 90 år gamle Fjørtofthytta. Sjarmerende og falleferdig, og siden 70-tallet har den vært sperret for bruk. Hytta og Tromsøs befolkning fortjener bedre! Friluftsrådet har forvaltningsansvaret for Fjørtofthytta og nå skal vi restaurere den gamle byggesetthytta fra 1929. Fjørtofthytta skal bli restaurert tilbake til sin opprinnelige form og bli en åpen dagsturhytte for store og små turvenner. Nå søker vi etter kyndige hender som kan påta seg jobben med å restaurere hytta.

Johnny og Tine Marie ved gammehuken_Toril Skoglund
Grunneier Johnny Johansen og daglig leder i friluftsrådet, Tine Marie V Hagelin, er glade for at vi har fått spillemidler til å restaurere Fjørtofthytta.

Sammen med Balsfjord kommune er jobben lagt ut på anbud i Doffin. Fristen for å melde inn tilbud er 25.mars. For å være sikker på at vi når ut til aktuelle snekkerfirmaer, håndverkere eller hobbysnekkere med erfaring med restaurering av gamle bygg deler vi oppdraget på egen hjemmeside også. Tilbud må imidlertid meldes inn via Doffin.

Fjørtofthytta (270 moh) ligger 1,3 km fra parkeringsplassen. En perfekt avstand for å få mosjon i hverdagen og oppfylle helsemyndighetenes anbefalinger om fysisk aktivitet (minimum 30 min hver dag). Alt av materiale og utstyr fraktes opp med helikopter.

Viktig info om oppdraget:

Siden det er snakk om å restaurere en gammel hytte tilbake til opprinnelig form, er det krav om erfaring fra tilsvarende oppdrag. 

Du er velkommen til å ta kontakt med daglig leder om du vil ta en prat om oppdraget. En befaring til hytta er også mulig.

Kontakt:

Tine Marie Valbjørn Hagelin
Daglig leder
Mobil: 95 16 51 31
Mail: tinemarie@ishavskysten.no

Fjellheim_gamle bilder_K Sønderland.jpg

Siste nyheter