Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Amund og Laila_Tine M Hagelin

Hvordan kan Ti på hjul bli enda bedre?

Vi trenger dine erfaringer!

Landets eneste turkonkurranse for hjulbrukere har nå to år på nakken. Vi ser at flere benytter seg av tilbudet, både med barnevogn, rullestol og rullator, og brukerne er folk i alle aldrer. Nå er det tid for en evaluering over det som har vært, for å gjøre det som kommer enda bedre. Har du vært med i Ti på hjul? Da trenger vi din hjelp!

Høsten er definitivt her, og den andre sesongen av Ti på hjul ligger nå bak oss. Friluftsrådet samler som best inn turbøkene fra alle turmål, med hjelp av viktige ildsjeler rundt om i kommunene. Da alle turbøkene er samlet inn, går vi gjennom navnene for å se hvem vi skal kontakte for å få sendt ut en premie som takk for en flott innsats i årets sesong. 

Logo_TiPÅHjul

Spørreskjema

Vi ser foreløpig en liten økning i antall deltakere, noe som gleder oss veldig. Men vi ønsker at enda flere skal bli med! Derfor trenger vi din hjelp. Har du vært deltaker, eller har du vært med en person som har vært deltaker, i Ti på hjul? I 2015, 2016, eller begge årene? Da vil vi veldig gjerne at du deler med deg av dine erfaringer med oss gjennom et spørreskjema som du kommer til ved å klikke her. Alle svar er anonyme. Dine synspunkter og gode råd er svært viktige for oss for å kunne utvikle turkonkurransen til å bli enda bedre. På forhånd stor takk!

 

Hilsen oss i Ishavskysten friluftsråd :)

Tromsdalen postkasse.jpg

Siste nyheter