Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Friluftsskole_Storfjord_juni2016_FotoMajaKvalvik (30)

Last ned kalenderen her!

Blir du med på Friluftsliv for alle i år?

"Friluftsliv for alle" er et gratis tilbud til barn og barnefamilier i våre fem medlemskommuner. Sammen med frivillige lag og foreninger kan du bli med på morsomme, lavterskel friluftsaktiviteter fram til oktober. Først ut er Storfjord 2.mai og Tromsø 3.mai. Velkommen!

Årets turkalender

«Friluftsliv for alle» er et friluftsarrangement hvor alle er velkomne til å være med. Vi driver med ulike aktiviteter som kanopadling, fisking, roing, fjellturer og natursti. Vi avslutter alltid arrangementet med sosialt samvær og mat rundt bålet. 

Kano- og kajakkpadling, fiske, fuglekikking, bueskyting, roing, natursti og uteleker er noen av alle morsomme og lærerike aktivitetene vi arrangerer fra mai til oktober i år. Eller hva sies om geitesafari, ugleløp, se på gytende røye eller paintball? Her finnes noe for alle!

Årets turkalender inneholder alle Friluftsliv for alle-turene i alle medlemskommunene. Kalenderene er sendt ut til alle skoler og barnehager, og du kan også hente ditt gratis eksemplar fra rådhuset i din kommune.

Her kan du laste ned turkalenderen (i PDF)

Download English version of the outdoor activity calendar (PDF).

 

Mer informasjon

Du finner mer informasjon om Friluftsliv for alle på denne side.

God tur - vi sees ute i friluft!

friluft-for-alle.jpg

Tips en venn Skriv ut

Siste nyheter