Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Friluftsskole vinterferien 2019 Tromsø_12_Tine M Hagelin

Klart for påmelding

Bli med på friluftsskole i vinterferien! - INGEN LEDIGE PLASSER!!!

Ishavskysten friluftsråd inviterer til friluftsskole 2.-4. mars. Friluftsskolen er et tilbud i vinterferien til skoleelever i alderen 10-13 år. I løpet av tre dager får elevene prøve en rekke lærerike og spennende friluftsaktiviteter. Vi skal gå på ski, lage snøklokke, isfiske, lage bål og mye annet.

Friluftsskolen er et samarbeid mellom Friluftsrådenes landsforbund og Den Norske Turistforening. På friluftsskolen lærer barna enkelt friluftsliv samtidig som det er mye lek og moro. Faste tema på friluftsskolen er: allemannsretten, å orientere med kart og kompass, leirliv og gå på tur/ekspedisjon.

Når: mandag 2. mars – onsdag 4. mars 2020. Hvor: Skulsfjorden.

Gratis buss: Det blir satt opp gratis buss til og fra Skulsfjorden hver dag. Bussavganger morgen: Circle K, Breivika kl. 08.15 og Kvaløysletta bussterminal kl 08.25. Bussavganger ettermiddag: Ankomst Kvaløysletta terminal kl 15.30 og Circle K kl 15.40.

Pris: Friluftsskolen koster 300,- per elev. Det er plass til 30 deltakere. Gratis for inntil fire elever med Opplevelseskortet. 

Betaling: Ved betaling den merkes med barnets navn og "prosjekt 9544". Du kan betale enten til konto 4710 04 00126 eller Vippse til 568 222.

Påmelding: INGEN LEDIGE PLASSER

NB! Ved særskilte behov, slik som allergier, medisinering eller andre hensyn som vi må ta, gi oss beskjed slik at vi kan tilpasse dagene til det beste for barnet. Hvis barnet har behov for ledsager må barnets foresatte sørge for det.

Påmeldingsfrist: 20. februar 2020

Har du spørsmål? Ring: Toril Skoglund, Ishavskysten friluftsråd tlf. 48138292.

Program: Detajert program legges ut 5. februar. 

 

Velkommen til friske friluftsdager!

 

Siste nyheter